lördag 29 september 2007

Lag röd intar Karlavagnen, Fruängen

Rödhake kanske, under de röda dukarna!

Shotbuffé i regnbågens alla färger!

Sunkhaksservitris/bartender på strålande humör!


Gissa smaken på shoten-leken förgick av utlottning av shotglas!
Skål! Vi har fortfarande inte riktigt listat ut vilken smak som var vilken!

Lag röd började i Fruängen, och öppnade kuvertet med spänd förväntan prick klockan 17. Vi styrde sedan kosan till Centrum, och hittade efter lite sightsing Karlvagnen. Det blev jackpot direkt!
32 kr för en stor stark på fat, ett stort utbud av shots (30 kr st), fotboll på tv, Jack Vegas apparater, dart, discokula, karaoke (startade dock inte förrrän efter kl 21, till vår stora besvikelse) och en hel del stammisar som ivrig glodde ögonen ur sig när vi slog oss ner! På haket fanns även en fågel, en sk rödhake!


Summering:
7 öl, 1 cider, 8 shots, 1 skål popcorn, 1 skål chilinötter, 1 kål jordnötter, 3 Jack Vegas vinster och 5 toalettbesök! Dessutom la Magnus ut en guldtia i pissoaren, men tyvärr var vi dem enda som besökte den, under tiden vi spenderade där så vi vet inte vad som hände sen!


Bonus: en servitör som ivrigt ville duka av innan Angélica ens smakat på alkoholen, kan bero på att innehållet var läskigt ljuslila och smälte i de rödaktiga inredningen. Det slutade dock med att Angélica kunde rädde största delen av shoten, och resterande rann ut över henne och hennes väska. När hon bad om lite papper blev hon brutalt hänvisad till toaletten på äkta sunkhaksvis. Love at first sight!

Lag röd ger betyget: 4,5 poäng

2 kommentarer:

Anonym sa...

varför missade jag fågeln förresten?

Anonym sa...

Du satt med ryggen till! Va en söt sak som stannade nästan hela vår vistelse. Den va väl ute efter trevligt sällskap! Kanske hade en cruch på grannbordet? Du vet han med röda tröjan som satt och log mot oss hela tiden!